Skip to main content

Sieraden Workshop Barcelona

Reserveer jouw privé mozaïek sieraden workshop in Barcelona met een lokale kunstenaar.

Volg een sieraden workshop in Barcelona.

Zin om creatief aan de slag te gaan in Barcelona? Alleen of met een klein groepje op stedentrip? In 2,5 uur tijd maak je een klein mozaïek souvenir in de vorm van een hanger voor aan een kettinkje. Je werkt in een prachtig atelier in één van de leukste buurten van Barcelona, Gracia. Na afloop van de workshop kun je jouw hangertje direct meenemen.

A couple of mosaic jewelry necklaces are shown alongside some tools used in the workshop, with a pile of mosaic pieces left nearby.

De docent

Onze Catalaanse mozaïek kunstenares heeft prestigieuze projecten in en rondom Barcelona op haar naam staan. Zij vindt het een heerlijke afwisseling om anderen ook enthousiast te maken voor de mozaïekkunst. Iedere deelnemer gaat enthousiast, met een blijvende herinnering, de deur uit.

De voertaal tijdens de workshop is Engels of Spaans. De prijs voor deze sieraden workshop is €75 per persoon.

Livia is welcoming you in her mosaic studio in the heart of Gracia in Barcelona.

Mozaïek workshop

Je kunt in dit atelier ook terecht voor een mozaïek workshop waarbij je een kunstwerkje voor aan de muur maakt. Je kunt met een groepje tegelijkertijd meedoen en onder begeleiding van dezelfde docent kiezen voor een sieraden workshop óf een mozaïek workshop waarbij je een spiegel of fotolijstje maakt.

Kids

Voor kinderen hebben we speciale kortingen. Kinderen onder de 10 jaar wordt een reguliere mozaïek workshop aangeraden in plaats van de sieraden workshop. Beide workshops kunnen onder begeleiding van Livia tegelijkertijd in hetzelfde atelier plaats vinden.

A couple works on a table, creating a mosaic fish as well as two earrings and necklaces made from mosaic pieces.

De wijk Gracia

In de Bohemien wijk Gracia vind je de studio. In de middaguren kun je in deze wijk heerlijk lunchen op één van de gezellige terrasjes op de omliggende pleinen. Daarnaast zijn er veel speciale boetiekjes.

Het beroemde Park Güell is op een half uur loopafstand van het atelier. Bezoek dit park voor nóg meer inspiratie voor of na deze unieke mozaïek workshop! Bekijk leuke filmpjes en foto’s van deze mozaïek workshop Barcelona op onze Facebook pagina.

Op de pleinen in Gracia is altijd wat te doen. Het is een gezellige mix van mensen.
mosaic class barcelona

Sieraden Workshop Barcelona

 

Taal: Engels of Spaans

Wanneer: Dagelijks op aanvraag. Om 10.00, 10.30 of 16.00, andere starttijden in overleg mogelijk

Duur: De workshop duurt ongeveer 2,5 uur

Deelnemersaantal: 1-18, grotere groepen kunnen verdeeld worden over verschillende tijden of dagen

Meeting point: De studio is in Gracia, vlakbij metro station Fontana.

Prijs: Volwassenen €75 p.p. en kinderen onder 18 €70 p.p.

Boek Nu

Boek nu jouw workshop

Tripadvisor reviews

De Sieraden workshop is nieuw. Onderstaand staan de Tripadvisor reviews voor de mozaïek workshop Barcelona

‘In het veelkleurige atelier van Livia werden we hartelijk ontvangen en volgden we een hele leuke en relaxte workshop. We waanden ons Gaudi. Mijn zoon van 10 jaar vond het – samen met Camp Nou – een van de hoogtepunten van ons bezoek aan Barcelona.’

‘De mozaïek workshop die ik via Arty Barcelona heb gedaan met mijn moeder was een groot succes. We voelden ons hierdoor nog dichterbij Gaudí en genoten nog meer van Barcelona. Je hoeft daarnaast niet artistiek te zijn om toch een kunstwerkje af te leveren! Súper!’

‘Wij vonden het erg leuk en relaxed om zo Barcelona te verkennen en de niet standaard toeristenwijken te ontdekken.’