Skip to main content

Mozaïek Workshop in Barcelona

Reserveer jouw prive mozaïek workshop in Barcelona met een lokale professional

 

This is Livia, your instructor for the mosaic workshop. She is pictured behind a table with a large mosaic piece and jars filled with small, broken mosaic pieces in a variety of colors can be seen in the background.

Maak jouw eigen mozaïek kunstwerk

Zin om creatief aan de slag te gaan in Barcelona? Alleen of met een klein groepje op stedentrip? In 2,5 uur tijd maak je een klein mozaïek souvenir. Je werkt in een prachtig atelier in één van de leukste buurten van Barcelona, Gracia. Na afloop van de mozaïek workshop in Barcelona kun je jouw mozaïek kunstwerkje direct meenemen.

Mozaïek workshop Barcelona

De docent

Je maakt jouw mozaïek kunstwerk onder begeleiding van een veelgevraagd professioneel mozaïek kunstenares. De Catalaanse kunstenares heeft prestigieuze projecten in en rondom Barcelona op haar naam staan. Een van deze projecten is het portaal van de beroemde Boqueria markt aan de Rambla van Barcelona. Zij vindt het een heerlijke afwisseling om anderen ook enthousiast te maken voor de mozaïekkunst. Iedere deelnemer gaat enthousiast, met een blijvende herinnering, de deur uit.

De voertaal tijdens de mozaïek workshop is Engels of Spaans. De prijs voor deze workshop is €60 per persoon. Het is ook mogelijk de workshop op gevorderd niveau te volgen voor €80 per persoon.

Mosaic at the entrance of la Boqueria market in the gothic center of Barcelona, created by Livia who also leads the mosaic classes in Barcelona.

Studentengroepen

Voor studenten die onder begeleiding van docenten naar Barcelona komen, hebben wij speciale aanbiedingen.

Sieraden workshop

Je kunt in dit atelier ook terecht voor een sieraden mozaiek workshop waarbij je een hangertje voor aan je ketting maakt. Je kunt met een groepje tegelijkertijd meedoen en onder begeleiding van dezelfde docent kiezen voor een sieraden workshop óf een mozaïek workshop waarbij je een spiegel of fotolijstje maakt.

De wijk Gracia

De workshop vindt plaats in de Bohemien wijk Gracia in een prachtig atelier. In de middaguren kun je in deze wijk heerlijk lunchen op één van de gezellige terrasjes op de omliggende pleinen. Daarnaast zijn er veel leuke, kleinere boetiekjes.

Het beroemde Park Güell is op een half uur loopafstand van het atelier. Bezoek dit park voor nóg meer inspiratie voor of na deze unieke mozaïek workshop! Bekijk leuke filmpjes en foto’s van deze mozaiek workshop Barcelona op onze Facebook pagina.

Op de pleinen in Gracia is altijd wat te doen. Het is een gezellige mix van mensen.
Contact

Mozaiek Workshop Barcelona

Taal: Engels of Spaans

Wanneer: Dagelijks op aanvraag. Om 10.00, 10.30 of 16.00, andere starttijden in overleg mogelijk

Duur: De workshop duurt ongeveer 2,5 uur

Deelnemersaantal: 1-18, grotere groepen kunnen verdeeld worden over verschillende tijdsblokken

Meeting point: De studio is in Gracia, vlakbij metro station Fontana.

Prijs: Volwassenen €65 p.p. en kinderen onder de 18 €60 p.p.

Gevorderden workshop €80 p.p.

Korting voor groepen van min. 6 volwassen deelnemers

Boek Nu

Reserveer nu jouw workshop

Tripadvisor reviews mozaiek workshop Barcelona

‘In het veelkleurige atelier van Livia werden we hartelijk ontvangen en volgden we een hele leuke en relaxte workshop. We waanden ons Gaudi. Mijn zoon van 10 jaar vond het – samen met Camp Nou – een van de hoogtepunten van ons bezoek aan Barcelona.’

‘De mozaïek workshop die ik via Arty Barcelona heb gedaan met mijn moeder was een groot succes. We voelden ons hierdoor nog dichterbij Gaudí en genoten nog meer van Barcelona. Je hoeft daarnaast niet artistiek te zijn om toch een kunstwerkje af te leveren! Súper!’

‘Wij vonden het erg leuk en relaxed om zo Barcelona te verkennen en de niet standaard toeristenwijken te ontdekken.’